Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa 146 1,9 JTD

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Alfa 146 1,9 JTD

Някой може ли да ми даде съвет или препоръка за такъв тип Алфа 2000г....т.е добри ли са /?????
    Alfa Romeo 146 1,9 JTD-Be yourself!

Не са лоши Питай конктерни въпроси! Така не звучи сериозно. Зависи си от конкретния екземпляр. Потърси из форума. Има писано точно по тази тема
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Просто искам да зная, за подръжката возията и всичко което предлага колата дали си заслужава парите......Тя е с новия мотор 1,9 105 к.с.
      Alfa Romeo 146 1,9 JTD-Be yourself!

Comment

просто се разрови из форума

http://www.facebook.com/VenturaGarage
        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Поддръжката си е сравнително евтина и не се различава от тази на бензиновите, т.е. окачване, купе и т.н. са същите, без 2.0ТС. Двигателят е пословично здрав и като цяло не създава проблеми. Турбината е важно да се гледа добре при покупка, че е една от най-скъпите части, които може да се наложи да смениш.
          Возията е съответстваща на класа на колата - нищо особено. С оригиналните 14-ки си вози доста прилично. аз минах на 15-ки и ми се 'втвърди' доста возията, ма знам ли, аз съм стар човек, може затова да е Може да чуеш от много места, че окачването е слабо, но частите за него са досаттъчно евтини за да не се притесняваш финансово от по-честата смяна. Иначе ти трябва добро масло, навременна смяна, качествена нафта, че ЖТД (както всеки комънрейл) са карпизни към горивото и .... това е
          _______
          146 JTD - ex
          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Working...
          X